ŠKODA Superb

Combi 1.8 TSI Ambition Business Line
  • Elektrisch glazen panorama-dak
Bouwjaar 2010
Kilometerstand 240.315 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
43-NRV-2
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2010
KleurBruin
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)494 X 182 X 153
Omschrijving

Ontdek de perfecte combinatie van elegantie, prestaties en comfort met deze schitterende Skoda Superb uit 2010 met DSG-transmissie. Met zijn tijdloze ontwerp en geavanceerde technologie is deze auto een ware blikvanger op de weg

Soepele DSG-Transmissie: Ervaar het gemak van schakelen zonder onderbrekingen. De DSG-transmissie zorgt voor vloeiende overgangen en een responsieve rijervaring.

Het ruime interieur van de Superb biedt comfortabele zitplaatsen voor alle passagiers. Luxe materialen en slim ontworpen details zorgen voor een plezierige rit, zelfs op lange afstanden.

Uitgerust met geavanceerde technologische functies, zoals een infotainmentsysteem, parkeersensoren en andere handige voorzieningen om elke rit aangenamer te maken.

De Skoda Superb staat bekend om zijn betrouwbaarheid en uitstekende prestaties. Onder de motorkap vind je een krachtige motor die zowel efficiënt als dynamisch is.


Bedrijfsinformatie

Voorkom teleurstelling bel altijd vooraf of de betreffende auto nog beschikbaar is. Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Baan Automotive Hengelo niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Opties
Elektrisch glazen panorama-dak
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Armsteun achter
Garanties
Nap