Polestar 2

Standard Range Single Motor 69 kWh (nieuw)
    Bouwjaar 2022
    Kilometerstand 50 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    X-568-RZ
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2022
    KleurWit
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingOnbekend
    Aantal deuren5
    Datum deel 1a13-12-2022
    Gewicht1913 Kg
    Omschrijving

    Te Koop: Polestar 2 Standard Range Single Motor (69 kWh) - Gebruikt, maar als nieuw!

    U hoeft geen stationwagen of SUV te hebben om toch af en toe wat meer bagage of lading te vervoeren. Met een hatchback neemt u naar behoefte wat extra's mee. De fluisterstille elektromotor zorgt voor pittige rijprestaties zonder uitstoot. Maar wel met fiscaal voordeel! Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Bij de uitrusting van deze Polestar horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

    Omdat goed geïnformeerd rijden tegenwoordig om veel meer draait dan alleen snelheid en brandstofpeil, laat het digitale dashboard alle functies zien die u nodig heeft. De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. In het zeldzame geval van een storing weet u nog eerder dan de monteur wat er mankeert. Uw smartphone met remote services geeft direct inzicht. Gemakkelijk en veilig is de bediening het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem met knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de DAB-ontvangst. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze Polestar 2 een achteropkomend verkeer waarschuwing. En deze auto heeft ook automatische airconditioning, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende buitenspiegels en boordcomputer als standaard uitrusting.

    Aan boord van deze Polestar houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

    Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Misschien wilt u eerst een afspraak maken om te beleven waarom elektrisch rijden de toekomst heeft. Natuurlijk! Neem contact op en maak een proefrit!


    Bedrijfsinformatie

    Voorkom teleurstelling bel altijd vooraf of de betreffende auto nog beschikbaar is. Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Baan Automotive Hengelo niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Alarmsysteem
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag