BMW 1 Serie

120i Luxury Line
  • Leder
  • Apple CarPlay
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 41.204 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-528-BH
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurDonker grijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Prachtig uitgevoerde BMW 1-serie uit 2021. Deze BMW hebben wij rechtstreeks van een dealer gekocht. Voorzien van de sterkere 2.0l motor met 178pk.

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze BMW 1-serie heeft 41204 kilometer gelopen. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Comfort? Luxe? Stijl? Allemaal meegeleverd in de vorm van het lederen interieur. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Met het digitale dashboard kunt u de cockpit-interface naar uw voorkeur instellen. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audio-installatiesysteem met DAB-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. Onderweg de smartphone opladen gaat helemaal zonder snoeren, door de draadloze telefoonlader. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Ook automatische airconditioning, parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel horen tot de voorzieningen op deze auto.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. In deze BMW vinden we verder een hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.


Bedrijfsinformatie

Voorkom teleurstelling bel altijd vooraf of de betreffende auto nog beschikbaar is. Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Baan Automotive Hengelo niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Airco (automatisch)
Alarm klasse 3
Aluminium delen exterieur
Android auto