Audi e-tron

e-tron 55 quattro 95 kWh
  • Virtual Mirrors
  • Bang&Olufsen
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 62.796 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-272-DP
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurDonker blauw metallic
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)501 X 194 X 169
Datum deel 1a18-02-2019
Omschrijving

De acceleratie van de elektrische Audi e-tron is indrukwekkend. Dit exemplaar heeft 62796 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2019. Met de elektromotor rijdt u stil en snel de toekomst in. Maar ook schoon en zuinig. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Deze Audi e-tron heeft niet alleen verwarmbare voorstoelen, maar ze zijn ook nog eens voorzien van massagefunctie. Ongeacht de lading en het aantal passagiers: de rijhoogte is dankzij de luchtvering altijd constant. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Bij deze Audi e-tron is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Perfect zicht bij nacht en slecht weer? Dat leveren de koplampen met matrix LED-verlichting. U wordt in deze auto ook getrakteerd op warmtewerend glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verstelbare lendensteunen.

Via het digitale dashboard bent u permanent op de hoogte van alle informatie die u nodig heeft voor een veilige rit. Het inventieve 360 graden camerasysteem op deze auto heeft de functie om u assistentie te bieden in nauwe ruimtes en straten, waar het achteruit rijden vaak een uitdaging is. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. De aanwezige file assistent meet de afstand tot uw voorligger en zorgt voor een veilige afstand. Staat het voor u opeens stil? Dan zorgt het systeem dat de auto ook stopt. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn connected drive services, full map navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, regensensor en automatisch dimmende binnenspiegel.

In de Audi e-tron heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Als een fiets of ander voertuig zich in de dode hoek bevindt, waarschuwt het actieve dodehoekdetectie. Dit helpt ernstige ongelukken voorkomen. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. In deze Audi vinden we verder een head-up display en autonoom remsysteem.

Wanneer wilt u een proefrit maken? Neem contact op en we maken een afspraak voor een muisstille rit in deze elektrische droomauto!


Bedrijfsinformatie

Voorkom teleurstelling bel altijd vooraf of de betreffende auto nog beschikbaar is. Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Baan Automotive Hengelo niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco met elektronische regeling
Alarm klasse 1(startblokkering)
Alarmsysteem
Aluminium delen exterieur
Anti Blokkeer Systeem